13|07|2017

Feestelijke viering hoogste punt

Na drie maanden intensief bouwen, werd op 11 juli het bereiken van het hoogste gevierd in project Het Overduyn in Den Dolder. Een belangrijke mijlpaal voor alle betrokkenen. Eén van de bewoners hees samen met de uitvoerder de vlag. Symbolisch legde de bewoner daarna samen met zijn vrouw en zoon een dakpan op het dak. Aan de binnenkant van die dakpan had de familie eerder die dag een persoonlijke boodschap geschreven.

Met het bouwen van 41 woningen in een klassieke look staat er volgend jaar een mooie nieuwe woonwijk, midden in het groen vlakbij de sportvelden. Toekomstig bewoner Carolijn ziet enorm uit naar het moment dat ze de sleutel krijgt. “Door de makelaar werden we gewezen op dit project. Dat sprak ons direct aan. Nieuwbouw is gewoon echt fijn. Ik heb alles zelf kunnen uitkiezen en heel bewust keuzes gemaakt, zodat alles precies naar wens is.”

DIT PROJECT SPRAK ONS DIRECT AAN. NIEUWBOUW IS GEWOON ECHT FIJN. IK HEB ALLES ZELF KUNNEN UITKIEZEN EN HEEL BEWUST KEUZES GEMAAKT, ZODAT ALLES PRECIES NAAR WENS IS.

– CAROLIJN, TOEKOMSTIG BEWONER

Het Overduyn

In totaal worden er 41 woningen gebouwd in een klassieke look. Yda Nijhof, kopersbegeleidster van Lithos: “De woningen zijn allemaal verkocht, de kopers zijn blij en hebben erg veel zin in de oplevering. De afgelopen weken hebben we de individuele woonwensen gerealiseerd.” De bouw gaat volgens planning en de verwachting is dat begin december de eerste woningen worden opgeleverd. Comfort en ontspanning zijn de kernwoorden die je terugziet in dit project, het gaat om complete woningen van hoge kwaliteit inclusief keuken, toilet en badkamer.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T13:19:27+00:00
Ga naar de bovenkant