16|06|2017

Feest voor kopers Nedervecht

Vrijdag 16 juni 2017 vierden kopers en projectbetrokkenen samen met wethouder B.R. van Henten-Meijer het hoogste punt van nieuwbouwproject Nedervecht in Nederhorst den Berg. Na drie maanden intensief bouwen, werd afgelopen week het hoogste punt bereikt in fase 3B van nieuwbouwproject Nedervecht. Wethouder B.R. van Henten-Meijer hees samen met één van de toekomstige bewoners de vlag. Alle overige bewoners kregen hun eigen confetti kanon, die ze na het aftellen gelijktijdig afschoten. Met de oplevering van de 24 woningen eind dit jaar staat er een mooie woonwijk langs de Vecht aan de rand van het dorp.

Dé perfecte plek

Toekomstig bewoners Edward en Manou, zien enorm uit naar het moment dat ze de sleutel krijgen. “Voor ons waren de rust en buitenlucht reden om een huis in Nederhorst den Berg te kopen. Bovendien is dit de perfecte plek voor ons, aan het water, sportvelden in de buurt en midden in een prachtige omgeving”.

DIT IS DE PERFECTE PLEK VOOR ONS, AAN HET WATER, SPORTVELDEN IN DE BUURT EN MIDDEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING.

– EDWARD EN MANOU, TOEKOMSTIG BEWONERS

NederVecht

Fase 1 en 2 is opgeleverd en bewoond. Het gaat hier om een mix aan koop-, huurwoningen en koop- en huurappartementen. Fase 3B, wordt nu gebouwd. Deze fase bevat 10 tweekappers en 14 rijwoningen en zijn allemaal verkocht. De oplevering is eind 2017. Straks wanneer ook de laatste fase, 3A, klaar is, staan er 180 woningen, waarvan Lithos er 110 heeft gebouwd. “De wens om te bouwen is er al even, met Nedervecht komt er voor iedereen een droom uit. Het bijzondere van dit project is de verscheidenheid aan woningen. Van appartementen en rijwoningen tot vrije kavels. Een prachtig project, waar jong en oud kan genieten van alles wat Nederhorst den Berg te bieden heeft.” Aldus wethouder B.R. van Henten-Meijer.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-05T15:02:16+00:00
Ga naar de bovenkant