15|06|2016

Eerste commerciële activiteit

Afgelopen week kwam één van onze projecten “Hart van Vathorst” positief in het nieuws als voorbeeld voor Nederland. De Rijksbouwmeester, Floris Alkemade, is opzoek naar oplossingen zodat jong en oud fijn samen kunnen wonen.

Als voorbeeld kijken ze naar Amersfoort, naar ons project Hart van Vathorst. Twee zorginstellingen, een kindercentrum en een kerk samen onder één dak. Een plek waar kinderen, dementerende ouderen en mensen met zorg samen optrekken.

Het resultaat is een prachtig project dat we samen hebben ontwikkeld met de gebruikers.

Verbinding

Drie jaar geleden kwamen er twee partijen bij ons een kindercentrum en een kerk die beiden opzoek waren naar een ruimte in Vathorst. Wij hebben deze partijen inclusief twee zorginstellingen samengebracht. Het resultaat is een prachtig project dat we samen hebben ontwikkeld met de gebruikers. Door het samen ontwikkelen en het gebruiken van een gebouw worden de ruimtes optimaal benut. Dit heeft uiteraard ook een financieel voordeel, maar juist de verbindingen die er zijn ontstaan tussen verschillende mensen jong of oud, met of zonder zorg dat is waar we het voor doen, aldus “Michiel Wijnen, Directeur Zenzo”.

De uitzending terug kijken? Klik dan hier.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-05T12:39:28+00:00
Ga naar de bovenkant