13|04|2016

Derde fase van start

Vanaf de tweede week van april 2016 is Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort gestart met de bouw van de derde fase van het nieuwbouwproject Hof van Vreeburch in De Lier. Ook de drie vrijstaande woningen Aubergine gaan gebouwd worden. De eerste werkzaamheden bestaan uit het ontgraven en de heiwerkzaamheden. In verband met de ondergrond worden er palen van meer dan 20 meter ingeslagen. De langste paal is zelfs 25 meter! Wegens de lengte van de palen is een heistelling nodig met een masthoogte van ca. 45 meter. Na het heien worden de funderingsbalken aangebracht en de vloeren gelegd. Een leuk moment voor de kopers omdat er dan iets zichtbaar begint te worden van hun woning.

Alle fasen groot succes

Hof van Vreeburch wordt in verschillende fasen gerealiseerd. De eerste fase is in juli 2015 opgeleverd en de tweede in februari en maart van dit jaar. De derde fase omvat zes comfortabele rijwoningen type Paprika, één woningtype Romana, vier woningen Tuinkers. De namen van de types zijn een knipoog naar de producten die in de Lier volop worden geteeld. De woningen zijn ideale gezinswoningen met volop ruimte binnen én buiten en bieden, net welke woning wordt gekozen, diverse uitbreidingsmogelijkheden. Eén vrijstaande woning Aubergine is nog te koop.
Inmiddels wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de vierde fase. Dit is echter nog in een pril stadium. De invulling van de vlek, inclusief de woningtypes, ligt nu op de tekentafel. Op de website www.hofvanvreeburch.nl kunnen belangstellenden zich voor deze fase of voor de laatste woning type Aubergine aanmelden.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-26T10:47:46+00:00
Ga naar de bovenkant