24|10|2017

December start bouw Idylle

Afgelopen zomer is de verkoop gestart van het project Idylle in de nieuwe woonwijk Doornsteeg in Nijkerk. Bijna alle woningen zijn verkocht, er zijn nog enkele tweekappers te koop. Dit zijn de laatste beschikbare woningen van de eerste fase van Doornsteeg. Vanwege de grote belangstelling en snelle verkoop kan de bouw van Idylle in december 2017 nog van start. Elke woensdagmiddag (14:30-16:30) is er een makelaar op de bouwplaats aanwezig om mogelijke geïnteresseerde direct te laten zien welke bouwnummers nog beschikbaar zijn.

Ideale ligging

De woningen liggen aan de rand van Nijkerk. Vooral de ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen als de A28 en de nabijheid van het centrum van Nijkerk maken dit project erg gewild. Ook het buitengebied ligt binnen handbereik met de uitgestrekte landerijen en weidse vergezichten.

We zijn erg trots op dit project, omdat het ons samen met het ontwerpteam gelukt is om een mooie mix van duurzame woningen te ontwikkelen.

– JARNO VAN DE KRUISWEG, VASTGOEDONTWIKKELAAR BIJ LITHOS

Het project Idylle bestaat uit 23 koopwoningen en 10 huurwoningen voor de Woning Stichting Nijkerk. Alle woningen hebben een lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC van het project is gemiddeld 0) en presteren hiermee buitengewoon goed op het gebied van energiezuinigheid. De woningen zijn aangemeld bij het register Groenverklaring van Stichting Milieukeur. Met de groenverklaring kan per woning een bedrag ‘groen gefinancierd’ worden. Dit biedt kopers de mogelijkheid om bij diverse banken extra rentekorting te krijgen op hun hypotheek.

Lithos is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie. “We zijn erg trots op dit project, omdat het ons samen met het ontwerpteam gelukt is om een mooie mix van duurzame woningen te ontwikkelen. Hiermee leveren we op lokaal niveau een bijdrage aan de energietransitie van Nederland naar een CO2-arme energiehuishouding. In het project Idylle heeft vooral de gebruiker hier straks baat bij, namelijk een lagere energierekening en een comfortabele woning”. Aldus Jarno van de Kruisweg, Vastgoedontwikkelaar bij Lithos.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-25T09:25:10+00:00
Ga naar de bovenkant