18|12|2017

De Rondine: start verkoop

Het is zover: de 70 luxe appartementen van De Rondine zijn in de verkoop. Benieuwd of jouw droomwoning er tussen zit?

Kom binnen in je nieuwe appartement

Stel je eens voor. Lopend langs het Valleikanaal verrijst in de verte een stoer gebouw. Kom dichterbij! Je ziet een mooi doorkijkje tussen het groen naar de entree van jouw nieuwe appartementen complex.

Sta stil bij de ingang en kijk rond. Gedetailleerd metselwerk. Sfeervolle verlichting naar de entree en in de hal. Overal is aandacht aan besteed. Bij binnenkomst in jouw eigen appartement proef je het verschil tussen een huis en een thuis. Trek je schoenen uit en plof neer op de bank. Of loop door naar jouw balkon voor een frisse neus. Heerlijk om weer thuis te zijn! Welkom in de Rondine!

GEDETAILLEERD METSELWERK. SFEERVOLLE VERLICHTING NAAR DE ENTREE EN IN DE HAL. OVERAL IS AANDACHT AAN BESTEED.

Beleef De Rondine

Met de googlecardboards kun je De Rondine ook virtueel beleven. Maak een virtuele tour door verschillende appartementen en voel hoe het zou zijn om hier te wonen.

Interesse?

Kom dan woensdag 20 december tussen 16.00 – 20.00 uur langs in Klooser (adres: Stadsring 69, Amersfoort). Onder het genot van een hapje en drankje beantwoord de makelaar al jouw vragen over het kopen van een appartement. Neem na afloop gerust een brochure mee, zodat je alles thuis nog eens rustig kunt nalezen.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-26T15:41:33+00:00
Ga naar de bovenkant