05|04|2018

CONTINUITEIT EN NIEUW ELAN BIJ DIRECTIEWISSEL LITHOS BOUW & ONTWIKKELING

Tonny Gerritsen is aangetreden als nieuwe directeur bij Lithos bouw & ontwikkeling. Met de komst van Gerritsen wordt het huidige directieteam versterkt en kan Henk Poldermans zijn rol van Algemeen directeur gaan overdragen aan Tonny Gerritsen. Deze geleidelijke directiewissel biedt zowel continuïteit als nieuw elan in de Amersfoortse vestiging.

Gerritsen is geen onbekende in de vastgoedwereld. Hij was tot dit jaar januari, bijna 15 jaar directeur bij de Ten Brinke Group:

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan als lid van dit directieteam. Henk heeft in de afgelopen jaren een prachtige organisatie opgebouwd die betrokkenheid, in de breedste zin, hoog in het vaandel heeft staan. Het enthousiasme waarmee de organisatie functioneert is aanstekelijk, ze verstaan niet alleen hun vak goed maar weten dit ook om te zetten in mooie projecten waarbij de klant centraal staat.

– Tonny Gerritsen, Directeur

Zo denkt Lithos samen met haar medewerkers, haar klanten en eindgebruikers nog beter te kunnen gaan bedienen in de toekomst. De andere leden van het directieteam Paul Dijkman en Albert Kooistra blijven vertrouwde aanspreekpunten voor respectievelijk de techniek en financiën. Gert van Uffelen blijft betrokken bij lopende projectontwikkelingen en gaat zich verder richten op het ontwikkelen van projecten binnen Zenzo Maatschappelijk Vastgoed.

Directeur Henk Poldermans draagt na 30 jaar het stokje over aan Gerritsen, en gaat zelf met pensioen. Poldermans blijft als ambassadeur in beeld en betrokken bij Lithos. Poldermans: “Lithos is uitgegroeid tot één van de best gewaardeerde bouwers van Nederland door haar klanten. Daar ben ik heel trots op! We hebben zeer betrokken medewerkers die samen met onze partners, opdrachtgevers en eindgebruikers ontwikkelen en bouwen aan waardevolle en betekenisvolle plekken. Een maatschappelijk betrokken bouwer met veel oog voor mens, gebouw en omgeving. Ik heb alle vertrouwen dat dit team Lithos leidt naar een waardevolle toekomst en dat ze blijft doen waar Lithos goed in is: steengoed bouwen en de klant voorop zetten.”

Samen met een netwerk van ruim 20 bedrijven is Lithos aangesloten bij Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Een in Nederland bekend, succesvol netwerk van bedrijven in de bouw- en vastgoedsector in Nederland, Duitsland en België. Binnen dit netwerk kan Lithos als ontwikkellende bouwer een positieve bijdrage leveren.

Lithos is uitgegroeid tot één van de best gewaardeerde bouwers van Nederland door haar klanten. Daar ben ik heel trots op! We hebben zeer betrokken medewerkers die samen met onze partners, opdrachtgevers en eindgebruikers ontwikkelen en bouwen aan waardevolle en betekenisvolle plekken. Een maatschappelijk betrokken bouwer.

– Henk Poldermans, Directeur

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-11-23T14:33:35+00:00
Ga naar de bovenkant