07|06|2018

Bouw van de Lupinehof officieel gestart

Wethouder Han de Jager gaf op 7 juni jl. met de onthulling van het bouwbord aan de Lupinesingel 19, het feestelijke startsein voor de bouw van de Lupinehof. De initiatiefnemers van het Gezondheidscentrum, wat zich op de begane grond en de eerste verdieping gaat vestigen, waren in grote getalen aanwezig.

WE ONTWIKKELEN EN BOUWEN EEN GEZONDHEIDSCENTRUM DAT PAST BIJ ALPHEN EN WAAR DE ZORGVERLENERS HUN CLIËNTEN OP EEN HUISELIJKE EN VERTROUWDE MANIER KUNNEN BEHANDELEN. ALLE ZORGVERLENERS IN ÉÉN GEBOUW GEEFT DIVERSE VOORDELEN ZOWEL VOOR DE GEBRUIKERS ALS DE CLIËNTEN.

– MICHIEL WIJNEN, DIRECTEUR ONTWIKKELAAR ZENZO MAATSCHAPPELIJK VASTGOED

Lithos realiseert de Lupinehof en versterkt de samenwerking met Zenzo door haar maatschappelijk positionering en vermogen om tot creatieve en duurzame oplossingen te komen.

De Lupinehof is een combinatiegebouw midden in de wijk, waar wonen en zorg samenkomen. Het wordt een modern en warm gebouw, voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van gezondheidszorg. Het gebouw bestaat uit 4 lagen. De woningen op de 2e en 3e verdieping hebben een eigen opgang en bergingsfaciliteiten. Ze zijn vrij verhuurbaar en staan los van het gezondheidscentrum.

DE BOUW VAN LUPINEHOF VOEGT VEEL TOE AAN DE KWALITEIT VAN ZORG IN DE WIJK. HET IS PRETTIG VOOR WIJKBEWONERS ALS ZORGVOORZIENINGEN IN DE BUURT ZIJN, WAARDOOR OUDEREN WELLICHT LANGER THUIS KUNNEN BLIJVEN WONEN.

– HAN DE JAGER, WETHOUDER GEMEENTE ALPHEN AAN DE RIJN

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van het gezondheidscentrum zijn: Huisartsenpraktijk Lupine, Apotheek Ridderveld, Verloskundig praktijk Wereldkind, Podotherapie Rondom en Fysio Alphen.

In zijn welkomstwoord benoemt huisarts Leo Neijssen de samenwerking tussen deze partijen expliciet: “De Lupinehof wordt een loket voor heel veel goede zorg. Wij kijken uit naar de samenwerking om de zorg voor de patiënten nog beter te maken”.

Het multidisciplinair gezondheidscentrum ligt aan de Lupinesingel in een parkachtige omgeving en is voorzien van uitstekende parkeervoorzieningen.

DE LUPINEHOF WORDT EEN LOKET VOOR HEEL VEEL GOEDE ZORG. WIJ KIJKEN UIT NAAR DE SAMENWERKING OM DE ZORG VOOR DE PATIËNTEN NOG BETER TE MAKEN.

– LEO NEIJSSEN, HUISARTS & INITIATIEFNEMER

Vlnr: Leo Neijssen, wethouder Han de Jager en Michiel Wijnen voor het zojuist onthulde bouwbord met de toekomstige Lupinehof.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-25T08:35:37+00:00
Ga naar de bovenkant