07|06|2017

Bouw Molenbeek gaat van start

De bouw van een nieuwe landelijke wijk, Molenbeek, in Nunspeet gaat van start. Lithos is in opdracht van VOF Molenbeek van start gegaan met haar inbreng aan de nieuwe wijk. De bouwvergunning is verleend en er zijn voldoende woningen verkocht om te starten met de bouw. De verwachting is dat de bouw in juni daadwerkelijk gaat beginnen. “Het heeft even geduurd maar nu mogen we van start gaan en daar ben ik blij mee. Molenbeek sluit erg goed aan bij het dorpse karakter van Nunspeet. De nieuwe wijk is populair dit blijkt ook uit de interesse die er is en de snelle verkoop van het project”, aldus Gert van Uffelen, namens VOF Molenbeek.

MOLENBEEK SLUIT ERG GOED AAN BIJ HET DORPSE KARAKTER VAN NUNSPEET. DE NIEUWE WIJK IS POPULAIR DIT BLIJKT OOK UIT DE INTERESSE DIE ER IS EN DE SNELLE VERKOOP VAN HET PROJECT.

– GERT VAN UFFELEN, DIRECTEUR LITHOS

Een nieuwe wijk

De nieuwe wijk Molenbeek is ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Nunspeet. VOF Molenbeek gaat in Molenbeek West 106 woningen ontwikkelen en bouwen waarvan één- derde zeer betaalbare starterswoningen maar ook twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen en kavels. De nieuwbouwwoningen krijgen een eigen gezicht, staan in dorpse straatjes en worden gesierd door natuurlijke materialen. Bij aanvang van de bouw wordt er gestart met de eerste 28 woningen.

Gebiedsontwikkeling

De gebiedsontwikkeling geschiedt in opdracht van de gemeente Nunspeet. VOF Molenbeek neemt de ontwikkeling van een groot deel van de woningen voor haar rekening en de realisatie is in handen van Lithos bouw & ontwikkeling.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-26T12:03:15+00:00
Ga naar de bovenkant