20|04|2017

Bouw gestart appartementen

Op 18 april 2016 is gestart met de bouwwerkzaamheden van het appartementengebouw Hubertus State. Dit statige gebouw verrijst aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. De grond wordt eerst ontgraven en hierna start Lithos bouw & ontwikkeling met de realisatie van de ondergrondse kelder. De geprognotiseerde oplevering van het gebouw staat gepland voor het eerste kwartaal 2017.

Een eigen look & feel

Ieder appartement heeft naast een andere indeling ook een persoonlijke look & feel, waardoor iedere woning zijn eigen sfeer uitademt. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers, een luxe badkamer en uiteraard een heerlijk balkon of terras. Een lift in het gebouw zorgt ervoor dat de woning comfortabel wordt bereikt. Er zijn geen appartementen meer beschikbaar.

De woningen zijn ideale gezinswoningen en bieden alle comfort die men zich kan wensen.

Ideale gezinswoningen

Deze tien woningen (8 royale eengezinswoningen type Merel en 2 woningen type Bosuil) behoren tot de laatste twee afrondende bouwfasen, samen met de 14 luxe appartementen Hubertus State.

De woningen zijn ideale gezinswoningen en bieden alle comfort die men zich kan wensen. De 10 brede kavels liggen speels op verschillende niveaus en dat geeft deze centrumlocatie, samen met de wijze waarop de nieuwbouwvilla’s nonchalant lijken uitgestrooid, een knus en intiem karakter. Alle woningen zijn verkocht danwel onder optie.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T13:10:25+00:00
Ga naar de bovenkant