19|10|2016

Afronding Villapark in zicht

Na ruim 16 jaar komt – met de bouw van de villa Hubertus State – de afronding van de nieuwe woonwijk Villapark G. Pelt in zicht.

Hubertus State

De villa Hubertus State verrijst aan de statige Utrechtseweg en omvat 14 luxe appartementen geïnspireerd op de historische landhuizen die aan deze weg staan. Ieder appartement heeft naast een andere indeling ook een persoonlijke look & feel, waardoor iedere woning zijn eigen sfeer uitademt. Het hoogste punt van de bouw is bereikt, de pannen worden deze week op het dak gelegd. De verwachting is dat de appartementen in februari/maart 2017 opgeleverd worden. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht.

Veertien luxe appartementen geïnspireerd op de historische landhuizen aan dezelfde weg.

Voorgaande fasen

In de voorgaande jaren zijn door Lithos reeds circa 60 woningen en drie appartementencomplexen gebouwd in Villapark G. Pelt. Het dorp is erg gewild onder huizenkopers en Villapark G. Pelt vormt hierop geen uitzondering.

Afgelopen zomer zijn de laatste 10 woningen opgeleverd aan de huidige bewoners en is het openbaar gebied woonrijp gemaakt. Deze woningen zijn in de basis levensloopbestendig gemaakt. Deze afronding is mede mogelijk gemaakt dankzij het Impulsplan Gelderse Woningmarkt van de Provincie Gelderland .
De woningen van Villapark G. Pelt liggen op verschillende niveaus en dat geeft deze centrumlocatie, samen met de wijze waarop de nieuwbouwvilla’s nonchalant lijken uitgestrooid, een intiem karakter.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2018-10-24T13:07:18+00:00
Ga naar de bovenkant