10|12|2020

Alle 184 appartementen van de gebouwen Cadenza en De Rondine in Amersfoort opgeleverd

Woensdag 9 december jl. zijn de laatste appartementen door ons opgeleverd. Het gebouw, genaamd De Rondine, ligt aan de Bosuil op de kop van Hogekwartier, onderdeel van de wijkvernieuwing van Hogekwartier.

‘We zijn heel blij met ons bijzonder mooie en super afgeleverde woning’, aldus mevrouw en meneer Leenards, nieuwe bewoners van De Rondine.

Na iets meer dan anderhalf jaar bouwen zijn alle 184 appartementen van de gebouwen Cadenza en De Rondine en een parkeerkelder aan de nieuwe bewoners opgeleverd.

Hogekwartier groeit uit tot een levendige en eigenzinnige wijk. Autoverkeer wordt zoveel mogelijk aan het zicht onttrokken. Door anders te kijken naar mobiliteit kunnen bewoners van de wijk gebruik maken van een mobiliteitsmix.

De Rondine_Hogekwartier

In samenwerking met de gemeente Amersfoort en de Alliantie zijn verouderde portiekflats gesloopt waarvoor in de plaats 70 koop- en 114 huurappartementen in de middeldure huur met alle comfort van deze tijd zijn gekomen. Rond de gebouwen Cadenza en De Rondine is op het parkeerdek een tuin aangelegd die afloopt naar het Valleikanaal. De groene uitstraling in combinatie met de twee stoere complexen geeft dit deel van Hogekwartier een nieuwe impuls.

De Alliantie en Lithos zijn verheugd over het toevoegen van deze appartementen aan de Amersfoortse woningvoorraad en wensen alle nieuwe bewoners heel veel woonplezier.

Lithos dankt de Alliantie en Amersfoort Vernieuwt voor de fijne samenwerking.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2020-12-15T07:55:33+00:00Tags: , , |
Ga naar de bovenkant