07|07|2023

Hoogste punt De Entree Rijswijk

Het was nog even spannend afgelopen woensdag met de zomerstorm, maar de liftplaat die het hoogste punt van De Entree in RijswijkBuiten vormt kon volgens planning de lucht in. Het glas dus ook om met de kopers en opdrachtgevers te proosten op dit feestelijke moment!

De Beuken heeft nu de 7e verdiepingen bereikt en telt 32 koopappartementen. Gebouw De Berken telt 6 verdiepingen met 28 sociale twee- en driekamerappartementen die zijn bedoeld voor senioren die een grotere woning achterlaten en voor senioren met een zorgbehoefte. De appartementen komen boven de twee verdiepingen van het gezondheidscentrum RijswijkBuiten.

De Entree wordt in het gebied Parkrijk in RijswijkBuiten gerealiseerd door een intensieve samenwerking van Gemeente Rijswijk, Harnaschpolder C.V. (een samenwerking tussen AM gebiedsontwikkeling en VolkerWessels Vastgoed), Intercontinental Real Estate Corp en Vidomes. De Entree bestaat uit twee appartementengebouwen: De Berken en De Beuken en het ontwerp is van Steenhuis Bukman Architecten BV.

De oplevering van de koopappartementen in De Beuken staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024, net als het gezondheidscentrum. Het appartementengebouw De Berken wordt naar verwachting eind 2023 opgeleverd.

ZOEKEN OP NIEUWBOUWAANBOD

ZOEKEN OP EXPERTISE

KUNNEN WE JOU HELPEN?

2023-08-17T08:32:06+00:00
Ga naar de bovenkant