Loading...

VILLAPARK G. PELT- OOSTERBEEK

De mooie huizen van Oosterbeek staan langs schitterende, hellende straten die zich voegen naar het glooiende landschap. Het dorp is erg gewild onder huizenkopers en Villapark G. Pelt vormt hierop geen uitzondering. De achterliggende woningen van Villapark G. Pelt liggen speels op verschillende niveaus en dat geeft deze centrumlocatie, samen met de wijze waarop de nieuwbouwvilla’s nonchalant lijken uitgestrooid, een knus en intiem karakter.

Anderhalf jaar geleden hoorde ik voor het eerst van dit project, mijn vrouw en ik wonen al jarenlang in Oosterbeek, in benedendorp. Vooral de stijl van het project past gewoon helemaal bij Oosterbeek en dus bij ons.

– ÉÉN VAN DE NIEUWE BEWONERS VAN VILLA HUBERTUS STATE

Woonwijk Villapark G. Pelt afgerond

Aan de statige Utrechtseweg verrijst de klassieke villa Hubertus State met 14 luxe appartementen geïnspireerd op de historische landhuizen die aan deze weg staan. Met de bouw van de Hubertus State is de wijk definitief afgerond, na een aantal jaren van bouwwerkzaamheden. In de voorgaande jaren zijn door Lithos reeds een vijftigtal woningen en 3 kleinschalige appartementen complexen gebouwd in Villapark G. Pelt. Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd. Een deel van deze woningen zijn in de basis levensloopbestendig gemaakt. De afronding van de nieuwe woonwijk Villapark G. Pelt is mede dankzij het Impulsplan Gelderse Woningmarkt van de Provincie Gelderland mogelijk gemaakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Gert van Uffelen (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

VILLAPARK G. PELT IN BEELD

MEER PROJECTEN