Met een netwerk van ruim 20 bedrijven is Lithos bouw & ontwikkeling aangesloten bij Aan de Stegge Verenigde Bedrijven B.V. afgekort als: ASVB. Dit netwerk van autonome bedrijven in de bouw- en vastgoedsector heeft in 2016 opnieuw uitstekende prestaties geleverd. De omzet van de groep is ten opzichte van 2015 gestegen met 24% naar 603 miljoen euro in 2016. De winst na belastingen steeg met 20%. Deze stijgingen vinden plaats over de volle breedte van de bedrijvenportefeuille en beperken zich niet tot bepaalde marktsegmenten of geografische gebieden. Naast de Nederlandse markt ontwikkelen ook de Belgische en Duitse markten zich positief.

Kwaliteit en tevredenheid zijn voor ons altijd uitgangspunten in de samenwerking met onze klanten. Binnen dit netwerk houden we elkaar hierin scherp.

Gert van Uffelen.

 

Vraag naar bouwactiviteiten gestegen

De vraag naar bouwactiviteiten is sterk toegenomen, hierdoor staan productieketens zwaar onder druk. Dit heeft geleid tot substantiële stijgingen van de kostprijs en kan mogelijk de kwaliteit in het geding komen. Als verenigde bedrijven was het thema van 2016 dan ook het faciliteren van groei met behoud van kwaliteit, werkplezier en rendement voor iedereen in de gehele keten. Ook Lithos, actief op de woningmarkt en in maatschappelijk vastgoed, ervaart de toegenomen vraag naar huisvesting. Daardoor is er een toename van bouwactiviteiten.

DE PROJECTEN VAN LITHOS

2017-10-05T13:58:01+00:00 3 juni 2017|Actueel|0 Comments