Samen kom je verder

Geen bedrijfsgebouw is hetzelfde. Omdat geen bedrijf hetzelfde is. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’: voor bedrijven gaat dit niet minder op.

Op basis van onze jarenlange ervaring en ontwikkeling weet Lithos wat er speelt bij bedrijven in alle soorten en maten. Weten we dat dienstverlenende organisaties behoefte hebben aan uitstraling en flexibiliteit. Uitstraling om zich te onderscheiden van de concurrent, flexibiliteit als het bijvoorbeeld gaat om ‘het inbouwen’ van flexwerkplekken. We weten dat het optimaal huisvesten van het menselijk kapitaal in deze branches leidt tot sfeer, inzet en output. En maatgevend is voor ziekteverzuim.

Maar we weten ook wat manoeuvreren betekent voor een productie- of logistiek bedrijf, en wat minuten daar kosten. Voor die sectoren weten we kennis van goederenstromen te combineren met comfortabel werken en continuïteit in het werkproces. Is een gebouw bruikbaar, bereikbaar, betaalbaar, representatief: ieder bedrijf heeft zo zijn eigen eisen en wensen. Als je dit soort dingen weet, bouw je anders. Bouw je op maat. Een kwestie van luisteren en meedenken, ontwikkelingen voor zijn. Praktisch, met beide benen op de grond.

Nieuwe bedrijfshuisvesting

Lithos heeft verschillende bedrijfsruimtes in ontwikkeling. Bekijk het overzicht van:

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers zakelijke markt.