Tuinveld, ’s Gravenzande

Het project Tuinveld in ’ s Gravenzande omvat acht patiowoningen en twee twee-onder-één kapwoningen. De patiowoning is zo ingedeeld dat de woning volledig gelijkvloers bewoond kan worden. Een ruime woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet op de begane grond en een extra ruime eerste etage voor een extra slaapkamer.  
De ruime twee-onder-een-kapwoning met garage, openslaande deuren aan de voor- en achterzijde is voorzien van een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De zolder is voorzien van een indeling voor één slaapkamer en een hobbykamer.

Locatie
Tuinveld is de nieuwe wijk tussen de Koningin Julianaweg, de Hoflaan en de Boerenlaan, dicht bij het centrum van ‘s-Gravenzande, Een wijk met veel rust en ruimte. De gehele wijk wordt dertig kilometerzone, wat de rust en de veiligheid ten goede komt. De woningen liggen aan een doodlopende straat en de wijk is gedeeltelijk omsloten door water.

Architect: KOW