NederVecht, Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg, achter de dijk langs de Vecht, realiseert Lithos het woningbouwproject NederVecht. De eerste twee bouwfasen zijn inmiddels opgeleverd, een mix van koopwoningen, huurwoningen en appartementen. Er zijn nog enkele woningen type Oever en Wetering te koop. De gemeente Wijdemeren heeft daarnaast nog enkele vrije kavels in de verkoop.

album-sluis-6

Woningtype Sluis

Woningtype Sluis
Deze woning is ideaal voor jonge gezinnen en ondernemende ZZP’ers, maar ook voor senioren is dit zeker een droomwoning. Naast de twee slaapkamers op de eerste verdieping, bevinden alle benodigde voorzieningen zich op de begane grond: een royale woonkamer met openslaande tuindeuren, de luxe open keuken, een ruime badkamer en twee grote slaapkamers.
In dit mooie filmpje komen alle kwaliteiten van deze woning helemaal goed tot uitdrukking!
Doordat de tweede slaapkamer zich bevindt in de uitbouw van de woning, kan deze ruimte uitstekend dienst doen als kantoor voor een eigen bedrijf aan huis. De grote raampartij aan de voorzijde van de woning zorgt voor een zeer zonnige kantoorruimte.

oever

Woningtype Oever

Woningtype Oever
Type Oever in NederVecht is de ideale gezinswoning. Met standaard drie slaapkamers, een ruime badkamer met bad en douche en een royale tuin heeft u alle troeven in handen om prettig te wonen. De zolderetage biedt bovendien ruimte aan een vierde en zelfs vijfde slaapvertrek. Of u tovert het om tot uw eigen hobbykamer, studio of thuiswerkkantoor. Met een garage aan huis heeft u tot slot genoeg ruimte voor de stalling van uw auto, motor of de fietsen van het hele gezin. Vanaf € 399.500,- v.o.n.

wetering2

Woningtype Wetering

Woningtype Wetering
De grote L-vormige keuken vormt het warme hart van het huis en staat in directe verbinding met de woonkamer zodat u niets hoeft te missen van de gezelligheid. Met drie slaapkamers is er genoeg slaapplek voor uw gezin, familie en vrienden. En wilt u af en toe even een momentje voor uzelf? De zolder is de ideale plek voor uw eigen hobbykamer. Of kies er voor om deze ruimte om te toveren tot thuiswerkkantoor of fanatieke fitnessruimte. In type Wetering heeft u letterlijk alles in huis. Vanaf € 250.000,- v.o.n.

Belangstelling?
U kunt zich voor de nog te koop staande woningen inschrijven bij Si-No makelaars.
Op vrijdagochtend tussen 9:00 en 12:00 is onze makelaar Jeroen Sinoo ook in de bouwkeet aanwezig. Hij kan u voorzien van alle informatie over het project en de woningen die nog beschikbaar zijn.

Vrije kavels
Uw droomhuis op een royale kavel, op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Grijp uw kans. In NederVecht kunt u kiezen uit 25 vrije kavels, variërend in grootte en ligging. Ze hebben één ding gemeen: de natuurrijke omgeving. Van zomers avondrood boven de groene landerijen tot vorst op de nabijgelegen Vecht.

Voor meer informatie over de kavels check www.nedervecht-kavels.nl. U kunt ook contact opnemen met gemeente Wijdemeren, Erik Blok, projectmanager, 035 65 59 421 of met Suzanne van Harten, marketingmanager 06 15 60 29 61.

Site en Facebook|
Op de site www.nedervecht.nl vindt u alle actuele informatie. Ook zijn we te volgen op facebook https://www.facebook.com/pages/NederVecht