Persuitnodiging Start Bouw

Amersfoort, 20 maart 2012 – op donderdag 22 maart a.s. om 16.00 uur geven de toekomstige bewoners op unieke wijze het startsein voor de bouw van het Amersfoortse nieuwbouwproject Kade3826. Door middel van de kluswedstrijd Klaar de klus kunnen zij maar liefst 1500 euro winnen voor de inrichting van hun nieuwe woning. Wij nodigen u graag uit om aanwezig te zijn bij dit spectaculaire evenement.

Kade 3826 bestaat in totaal uit 128 zeer aantrekkelijk geprijsde koopappartementen. Hierdoor is het project ook heel geschikt voor starters. Er zijn zeven verschillende typen appartementen, van 63 tot 87 vierkante meters woonoppervlak en ligt in deelplan Laak 2a in Vathorst. De eerste fase van 75 koopappartementen wordt nu gestart. Lithos bouw & ontwikkeling realiseert deze woningen in opdracht van de Alliantie. Voor meer informatie kijk op www.kade3826.nl.

Lithos bouw & ontwikkeling
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.

de Alliantie
Woningcorporatie de Alliantie is actief in de regio’s Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek, in tientallen wijken voor meer dan honderdduizend mensen. Zij zet zich in voor betaalbare en goede woningen in vitale wijken. Wijkconcepten en bouwprojecten ontwikkelt zij bij voorkeur in eigen huis. Slagvaardigheid en ondernemingszin, samenwerking en klantgerichtheid kenmerken de Alliantie.

Nadere informatie:
Lithos bouw & ontwikkeling, Petra van Schaik, Manager Communicatie, (033) 453 59 59 of pvanschaik@lithos.nl.

Locatie: Amersfoort, Vathorst. Ga op rotonde 5 richting de bouwplaats van Kade3826.