Nederhorst den Berg, NederVecht

Heerlijk wonen aan de Vecht

In Nederhorst den Berg, achter de dijk langs de Vecht, ligt het woningbouwproject NederVecht. De eerste twee bouwfasen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond, een mix van koopwoningen, huurwoningen en appartementen.

Maart 2017 start de bouw van 14 rijwoningen type Wetering en 10 tweekappers type Oever. Alle rijwoningen zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog enkele tweekappers te koop.

Type Oever in NederVecht is de ideale gezinswoning.Met standaard drie slaapkamers, een ruime badkamer met bad en douche en een royale tuin heeft u alle troeven in handen om prettig te wonen. De zolderetage biedt bovendien ruimte aan een vierde en zelfs vijfde slaapvertrek. Of u tovert het om tot uw eigen hobbykamer, studio of thuiswerkkantoor. Met een garage aan huis heeft u tot slot genoeg ruimte voor de stalling van uw auto, motor of de fietsen van het hele gezin.

De gemeente Wijdemeren heeft daarnaast nog enkele vrije kavels in de verkoop.

Site en Facebook|

Op de site www.nedervecht.nl vindt u alle actuele informatie en kunt u zich inschrijven. Ook is het project te volgen op facebook https://www.facebook.com/pages/NederVecht