Nunspeet, Molenbeek

Groen, groener, groenst! Nunspeet wordt omgeven door natuur. Aan de noordoostkant van Nunspeet wordt Molenbeek ontwikkeld. Een landelijke wijk met een dorps karakter. Molenbeek vormt de laatste grote uitbreidingslocatie van Nunspeet. Het ligt aan de noordzijde van Nunspeet en grenst aan de bestaande woonwijken De Brake en De Bunte. In het gebied zullen ruim 600 woningen worden gebouwd. De combinatie Bemog/Lithos (VOF Molenbeek) gaat in de eerste fase 42 rijwoningen en twee-onder-en-kap-woningen realiseren.

Molenbeek
In Molenbeek is plek voor iedereen. De eerste fase bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen en kavels. Daarnaast komt er een gedeelte waar je kunt huren.

Omgeving
Molenbeek ligt landelijk en tegelijkertijd centraal. In deze wijk woon je op de grens van rust en levendigheid. En dat merk je. Geniet van het bos, de heide en zandverstuivingen op de Veluwe of waai uit in het open weidegebied bij de randmeren.

Planning
In 2017 wordt gestart met de bouw van de eerste woningen. Op de facebookpagina van Molenbeek vind je alle actuele informatie over dit mooie project.

Website over wonen in Molenbeek
Belangstellenden moeten nog even geduld hebben. De verschillende ontwikkelaars in Molenbeek zijn druk bezig met het voorbereiden van hun deel van de nieuwe wijk. Er is echter al een speciale website over plan Molenbeek waar je alle beschikbare informatie over de woon- en bouwmogelijkheden in Molenbeek vindt, onder andere wanneer en hoe belangstellenden zich kunnen melden.