Lithos bouw & ontwikkeling sponsort team MC3 van HC Eemvallei

Het meisjes hockeyteam C3 van HC Eemvallei (Vathorst Amersfoort) heeft een kledingsponsor. Het dynamische Lithos heeft besloten om het succesvolle MC3 te sponsoren met geheel nieuwe outfits wat bestaat uit trainingspakken en de nieuwste Reece poloshirts voorzien van rugnummers. Ook de coaches werden in het nieuw gestoken. Lithos houdt zich bezig met de bouw en ontwikkeling van woningbouwprojecten, bedrijfshuisvesting, scholen en zorginstellingen.

Lithos en het team C3 passen uitstekend bij elkaar want ze rennen zich beide de benen uit het lijf. Lithos voor hun klanten en de C3 voor de punten. Dat dit succes oplevert zal niemand verbazen. Dit team is overtuigend kampioen geworden in de najaarscompetitie en staat na promotie weer fier bovenaan. Daarbij komt nog dat ze volgens de kenners, ook volgens de niet kenners, prachtig aanvallend hockey spelen. Onder leiding van de coach, trainer en teamleiding krijgen ze elk weekend de handen op elkaar. Ook moet nog even worden vermeld dat het team een ontzettende enthousiaste achterban, met name ouders en fans heeft. Ons advies is dan ook komt dat allemaal zien! Mooie nieuwe pakken, prachtige nieuwe shirts, leuke meiden en prima hockey!

 

Op dit moment is Lithos bezig met de bouw van huurwoningen en appartementen in opdracht van De Alliantie. Deze huurwoningen maken deel uit van een project met huur- en koopwoningen in Laak 2a in Vathorst. Ook nieuwbouwproject Kade3826 hoort hierbij. Meer informatie is te vinden op www.kade3826.nl.

Tot ziens bij HC Eemvallei MC3.

Bron: Stad Amersfoort 11-12-2011