Den Dolder, Het Overduyn

Het project

Alle woningen verkocht! De bouw is gestart.

De wijk Het Overduyn ligt aan de rustieke Tolhuislaan, met haar grote karakteristieke bomen aan weerszijden. Op deze unieke locatie, omringd door een decor van groen, starten we met de bouw van de 41 koopwoningen. De wijk telt 18 comfortabele twee-onder-één-kap-woningen en 23 moderne rijwoningen. Woningen met een herkenbare jaren ’30 stijl. Gelegen aan de rand van Den Dolder te midden van groen en bomen is het de ideale locatie voor een levendige woonplek. 

Terug naar de jaren  ‘30
Afgestemd op de groene omgeving en geïnspireerd door de jaren ’30 worden de 18 twee-onder-één-kap-woningen uitgevoerd met fraaie kapvormen die zowel overlangs als overdwars worden geplaatst en krijgt het gevelbeeld van de 23 rijwoningen speelse ‘sprongetjes’ met karakter. Zoveel mogelijk individualiteit in de woningen leggen, dat is het uitgangspunt van de architect! Totaal worden er dan ook maar liefst 17 verschillende woningtypes ontwikkeld, zodat u in Het Overduyn vast en zeker een woning vindt die aansluit op uw persoonlijke woonwensen.

In het ontwerp van de wijk Het Overduyn is bewust gekozen voor de sfeervolle jaren ’30 stijl, die past bij de omliggende bebouwing in het dorp. De warme gebronsde steenkleur, de fraaie metselwerkdetaillering en de royale dakoverstekken geven de wijk haar vriendelijke, dorpse karakter. Toch heeft iedere woning zijn eigen look&feel. Subtiele vormveranderingen in de daken en lichte verspringingen in de gevel zorgen voor een levendig straatbeeld. Geen woning die gelijk is.

De 18 twee-onder-een-kap-woningen met grote aangebouwde berging zijn verdeeld over drie woonblokken. Als bewoner geniet u iedere dag van de ruime woonkamer en zonnige leefkeuken, met openslaande deuren naar de tuin. Met drie slaapkamers en een badkamer op de eerste etage heeft u volop ruimte om te leven zoals u dat wilt. Via een vaste trap bereikt u de zolder, die u geheel naar eigen inzicht kunt inrichten.

Eerste inschrijftermijn verstreken
Inmiddels hebben tientallen belangstellenden zich ingeschreven voor een optie op een woning. De eerste selectie vindt binnenkort plaats waarna de optiegesprekken ingepland kunnen worden. U kunt zich nog steeds inschrijven voor een woning. Wij plaatsen u dan op de reservelijst. Mochten er nog kandidaten afvallen dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Via de projectwebsite schrijft u zich in en u kunt natuurlijk ook Facebook in de gaten houden voor alle actuele ontwikkelingen!