De Lier, Hof van Vreeburch

Hof van Vreeburch is een nieuwbouwwijk die voor iedere bewoner een eigen ‘woningtype’ biedt. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Iedereen heeft immers zijn eigen woonwensen. Van moderne startersappartementen en ruime gezinswoningen tot comfortabele vrijstaande villa’s. Deze nieuwste wijk van De Lier wordt een woonplek waar iedereen zich thuis zal voelen. Genieten van de kinderen die onbekommerd buiten in de slootkant kikkers vangen. In de zonnestralen genieten van je ochtendkrant in de tuin. Samen urenlang fietsen langs de uitgestrekte landerijen en het water. Wonen in Hof van Vreeburch is (h)eerlijk wonen in een prachtige omgeving met familie, vrienden en het dorp op fietsafstand.

Fase 1 en 2 en 3 zijn volledig uitverkocht. Momenteel werken we ook druk aan de plannen voor fase 4. Onderstaand de eerste schetsbeelden.

Verkoop en informatie:
Heeft u belangstelling voor deze woning? Vult u dan het inschrijfformulier in of ga naar Noordam Makelaardij (Hoofdstraat 54, de Lier)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Jeroen Sinoo van Si-No Makelaars en Renate Schultz-Zuidgeest van Noordam Makelaardij zijn de verkopende makelaars voor Hof van Vreeburch. Wil je meer informatie? Ga dan naar de speciale projectsite www.hofvanvreeburch.nl en schrijf je in! We zijn ook te vinden op facebook. Dus like onze pagina snel!