Vianen, Business-units De Merwede

Op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen wordt aan de Limiet, tegenover Miele, het bedrijvenpark De Merwede gerealiseerd. De Merwede omvat in totaal 15 hoogwaardige business-units die zich kenmerken door flexibiliteit in omvang en gebruiksmogelijkheden, maar zeker ook door de optimale ligging.

Uitvoering
De 15 business-units worden samengesteld met hoogwaardige materialen zoals aluminium kozijnen, dubbel glas en geïsoleerde gevel­platen: een garantie voor kwaliteit. Door hun vorm, de diepte, hoogte en oppervlakte bieden de units een passend antwoord op iedere gebruikerswens. Daarnaast is het eventueel mogelijk om de units onder­ling te koppelen waardoor diverse oppervlakten gerealiseerd kunnen worden.

Elke unit beschikt over een overheaddeur, parkeermogelijkheden op eigen terrein en goede mogelijkheden voor reclame­uitingen. De units aan de straatzijde en aan de zijde van het Merwedekanaal worden uitgevoerd met een glazen pui op de begane grond waardoor deze ruimten zich uitstekend lenen voor bijvoorbeeld een showroom in combinatie met opslag en kantoor. Door de casco oplevering kunnen de units worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker.

Uitstekend bereikbaar
Het park heeft een prima bereikbaarheid en een uitstekende geografische ligging ten opzichte van de A2 en de A27. Utrecht is binnen handbereik.

Planning
De bouw van de business-units 1 tot en met 8 is voltooid en deze zijn reeds opgeleverd. Hiervan is momenteel nog één unit te koop en binnenkort start de verkoop van de overige nog te realiseren zeven units.

Belangstelling?
Neem dan contact op met Jeroen Sinoo van Lithos bouw & ontwikkeling. Zijn telefoonnummer is 085-7600523 .