Organisatie 2017-09-28T08:58:20+00:00

WIJ ZIJN LITHOS EN WIE BEN JIJ?

Wat is jouw verhaal? Wij willen je leren kennen, we zijn nieuwsgierig naar jou en naar het verhaal van de gebruiker. We gaan door tot er een oplossing is. Daarom zijn wij al drie jaar lang één van de beste bouwers van Nederland, kwaliteit staat in alles centraal. Samen met jou en de gebruikers, ontwikkelen en bouwen we projecten die volledig passen bij de vraag. Eerlijk en helder laten we de mogelijkheden zien. We bouwen samen, daarom kunnen we alleen de beste zijn als we jou mogen leren kennen.

MISSIE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc consequat maximus felis non dictum. Quisque eget luctus mauris, vitae scelerisque ex. In fermentum feugiat leo. Sed nec eros vel quam euismod facilisis. Sed maximus fringilla dictum. Vivamus pharetra tellus non risus vulputate viverra. Pellentesque et sapien magna. Aliquam mollis, elit et hendrerit commodo, mi sapien egestas sapien, id elementum lorem massa vel magna.

VISIE

Lithos ontwikkelt en bouwt voor die klanten uit de regio Amersfoort (straal van 100 km) die het geloof hebben dat Lithos waarde voor hen en de eindgebruikers kan creëren. Deze waarde wordt gecreëerd door de vraagstukken integraal aan te pakken met inzet van diverse kwaliteiten; namelijk het kunnen en durven ontwikkelen, inzetten van kennis om complexiteit op te lossen en door betrokkenheid, eigenaarschap en multi-inzetbaarheid van de mensen van Lithos.

MATCHPOINT

Vanuit Lithos zijn we aangesloten bij Matchpoint omdat we geloven in maatschappelijke betrokkenheid. Matchpoint is een organisatie die de brug vormt tussen zakelijk Amersfoort en het kwetsbare en vaak onzichtbare deel van de samenleving. Deze maatschappelijke betrokkenheid kunnen we via Matchpoint echt in de praktijk brengen. We zetten ons regelmatig in voor mooie projecten. Zo werken we samen aan een mooier Amersfoort.

Collega Marion Besseling: “René heeft zelf ruim 2 jaar op straat geleefd en is nu betrokken bij Motiva. Waar slaap je dan en hoe kom je aan eten? Dat is heel indrukwekkend en je beseft ook dat dit iedereen kan overkomen.”