Over Lithos2017-11-20T10:29:36+00:00

WIJ ZIJN LITHOS EN WIE BEN JIJ?

Wat is jouw verhaal? Wij willen je leren kennen, we zijn nieuwsgierig naar jou en naar het verhaal van de gebruiker. We gaan door tot er een oplossing is. Daarom zijn wij al drie jaar lang één van de beste bouwers van Nederland, kwaliteit staat in alles centraal. Samen met jou en de gebruikers, ontwikkelen en bouwen we projecten die volledig passen bij de vraag. Eerlijk en helder laten we de mogelijkheden zien. We bouwen samen, daarom kunnen we alleen de beste zijn als we jou mogen leren kennen.

Samen met onze enthousiaste en bedreven collega’s ontwikkelen en bouwen we woningen, wijken, scholen, zorginstellingen, bedrijfspanden en winkels. Daarbij staan een persoonlijke benadering, kwaliteit, helderheid en oplossingsgericht denken centraal. Zo kunnen we ieder project tot een bijzonder succes te maken.

Persoonlijk

Bij Lithos onderscheiden we ons door samen te bouwen. Niet alleen samen met onze partners, maar juist ook samen met de opdrachtgever. En altijd met de eindgebruiker in het achterhoofd. Want bij ons staan de mensen en hun wensen centraal. Dat zie je aan onze betrokken houding richting de opdrachtgever, maar ook aan een goede en hechte sfeer in team van Lithos-collega’s. En onze betrokkenheid gaat verder. Want met elkaar zetten we ons in voor de wijk. We realiseren steeds vaker projecten door gebruik te maken van de expertises die er al zijn binnen de wijk. Schilders, loodgieters en timmerlieden die thuis zitten door gebrek aan werk, kunnen zo in hun eigen wijk aan het werk. Dat maakt (samen)werken met Lithos echt uniek.

* Bergen op Zoom is één van de projecten waarbij we op deze manier bijdragen aan échte wijkontwikkeling.

Kwaliteit

Met onze kennis bouwen we anders. We bouwen op maat, luisteren en denken mee. Werk nemen we uit handen zonder dat de regie daarbij verloren gaat. Onze kennis, creativiteit en realistische en betrokken aanpak passen we integraal toe. Zo maken we het proces soepeler en sneller én kunnen échte kwaliteit leveren.

Helder

Heldere en eerlijke communicatie. Dat mag u verwachten van al onze collega’s. Wij vinden het belangrijk dat klant en eindgebruiker altijd op de hoogte zijn tijdens de bouw en ontwikkeling. Daardoor staat niemand voor onverwachte verrassingen en blijven we samen betrokken.

Oplossingsgericht

In onze aanpak kijken we verder, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Door innovatieve en duurzame oplossingen, bereiken we het beste resultaat. Elke dag weer doen we ons uiterste best om doelen te bereiken.

En de toekomst

Bouwen doen we niet voor vandaag, maar voor de toekomst. We realiseren dromen. Dromen met één belangrijk doel. Een plek creëren waar de eindgebruiker zich thuis voelt. Dat doen we nu al en blijven we ook in de toekomst doen. Daarom willen we je graag leren kennen. Wij zijn Lithos, en wie ben jij?

ONZE EXPERTISES

ZORG

Samen zorgen voor de zorg

WONINGEN

Een droom realiseren

SCHOLEN

Een plek om te groeien

ONDERNEMERS EN BEDRIJVEN

Bouwen op maat

MEER OVER LITHOS