Bewoners

Een huis bouwen is een droom realiseren.

Het huis waar je jarenlang plezier van wilt hebben, trots wilt kunt laten zien en waar men zich veilig en geborgen voelt. Dat realiseren begint al lang voor dat je als bewoner het huis betrekt. Daarom bouwen wij een woning altijd vanuit het perspectief de toekomstige bewoners. Laten hen zoveel mogelijk bepalen wat zij willen. Geen standaard rijtjeshuis, maar een woning die aansluit bij de individuele wensen. Voor de één een grotere woonkeuken, voor de ander een extra slaapkamer of een extra dakterras.

En als je dan trots bezit neemt van je woning, dan wil je ook dat alles klopt. Wij vinden dat vanzelfsprekend. Wij hebben dan ook maar liefst negen keer achtereenvolgens het Keurmerk Klantgericht Bouwen ontvangen en wij zijn al zelfs twee keer uitgeroepen tot de best presterende bouwer van de provincie Utrecht! Dit betekent dat wij bovengemiddeld presteren qua oplevering van onze woningen en ook bovengemiddeld presteren op het gebied van dienstverlening aan onze kopers. Daarmee onderscheiden wij ons vooral op het gebied van vakmanschap en klantvriendelijkheid gedurende alle fases van het bouwproces. Het gemiddeld aantal opleverpunten bij ons is slechts 6,2 terwijl het landelijk gemiddelde hoger ligt: op 8,6. Daarnaast is de snelheid waarmee de opleverpunten werden verholpen ook uitstekend. Wij scoren ook hier ver boven het landelijk gemiddelde.

KLANT AAN HET WOORD Stephan - Bewoner project Neerlandia 'Ik heb al eens gezegd dat we een lot uit de loterij hebben getrokken met Lithos. Zo staan we er nog steeds in.'

KLANT AAN HET WOORD
Stephan – Bewoner project Neerlandia
‘Ik heb al eens gezegd dat we een lot uit de loterij hebben getrokken met Lithos. Zo staan we er nog steeds in.’