Zaterdag 16 april: Open Huis woningen en vrije bouwkavels NederVecht

Amersfoort, 30 april 2016 – Tijdens de landelijke nieuwbouwdag op zaterdag 16 april is het tussen 11.00 en 13.00 uur Open Huis voor de nog beschikbare vrije kavels en de nog te koop staande woningen van het nieuwbouwproject NederVecht in Nederhorst den Berg.

Het Open Huis geeft iedereen de kans een kijkje te nemen in deze mooie wijk in wording. Zo kunnen de bezoekers onder het genot van een lekkere kop koffie een goed gevoel krijgen bij de wijk. Mocht er belangstelling zijn voor een vrije kavel of voor één van de nog beschikbare woningen, dan zijn alle partijen aanwezig om meer informatie hierover te verstrekken. Men kan bij de gemeente Wijdemeren of bij kavelbouwer Brummelhuis terecht voor informatie over de vrije kavels en Lithos bouw & ontwikkeling is aanwezig voor de nog te koop staande woningen, type Sluis. Op de site www.nedervecht.nl vindt men alle informatie.

Droomhuis zelf ontwerpen
De ruime vrije kavels worden uitgegeven door de gemeente Wijdemeren voor particulier opdrachtgeverschap, ook wel zelfbouw genaamd. Bij deze kavels gelden geen welstandscriteria, slechts een aantal spelregels. Dus men kan snel aan de slag met een architect of kavelbouwer. Kavelprijzen vanaf € 190.000 v.o.n. Meer informatie is te vinden op www.nedervecht-kavels.nl.

Woning met veel mogelijkheden
Woningtype Sluis is geschikt voor ondernemende ZZP’ers, maar ook voor senioren en jonge gezinnen. De woning biedt op de begane grond een royale woonkamer met openslaande tuindeuren, een luxe open keuken, een badkamer en twee grote slaapkamers. Doordat de tweede slaapkamer zich bevindt in de uitbouw van de woning, kan deze ruimte uitstekend dienst doen als kantoor voor een eigen bedrijf aan huis, eventueel met zelfstandige entree. Op de eerste verdieping vindt men nog eens twee of drie slaapkamers. De prijzen hiervan zijn vanaf € 315.000,= v.o.n.

Over Nederhorst den Berg
Nederhorst den Berg is een authentiek dorp dat zich kenmerkt door eeuwenoude historische gebouwen, knusse dorpsstraatjes en wonderschone doorkijkjes. Het dorp is omringd door plassen en natuur, maar biedt ook de aanwezigheid van alle wenselijke voorzieningen op loopafstand. Naast de supermarkt bevinden zich nog volop ambachtelijke ondernemers in het dorp. De centrale ligging vlakbij de Randstad maakt het dorp aantrekkelijk. Amsterdam en Utrecht zijn op nog geen half uur rijden bereikbaar en Hilversum bevindt zich om de hoek.

15103173 - Lithos - Nedervecht Opties Levensloopwoningen - achterzijde - 02 16023283 - Nedervecht - type sluis indeling - 01 15103173 - Lithos - Nedervecht Opties Levensloopwoningen - voorzijde - 02