Verkoop nieuwbouwproject Neerlandia groot succes!

De start verkoop van het nieuwbouwproject Neerlandia in Utrecht is goed bezocht! Zo’n 80 geïnteresseerden zijn geweest en nog een groot aantal mensen hebben inmiddels de brochure opgehaald bij de makelaar. In deze onzekere tijd een uitstekend resultaat!

Op donderdag 17 november gingen de eerste woningen van het nieuwbouwproject Neerlandia in Hoograven in verkoop. De bouwlocatie is beter bekend als het bedrijfsterrein van de voormalige draadnagelfabriek Neerlandia die er tot begin jaren zeventig was gevestigd. De laatste decennia is het terrein in gebruik geweest door Prozee Recycling. Als eerste is nu de verkoop gestart van 13 tuin- en 6 plantsoenwoningen met prijzen vanaf € 280.000,- v.o.n.

In totaal komen er op het terrein 80 woningen en 50 appartementen te staan. De gezinswoningen hebben allemaal drie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder, een mooie, grote tuin en een eigen parkeerplaats. Daarnaast is de locatie van het project optimaal; op fietsafstand van het centrum, nabij het water en dicht bij de uitvalswegen.

Lauteslager Makelaars in Utrecht verzorgt de verkoop van Neerlandia. Zij zijn gevestigd op Catharijnesingel 100. Meer informatie is te vinden op http://www.utrechtneerlandia.nl/.