Tevreden bewoners betrekken nieuwe woning De Colenbrander in Nijkerk

Oplevering nieuwbouwproject voltooid

Amersfoort, 16 maart 2016 – Vanaf eind februari 2016 is Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort gestart met de oplevering van het nieuwbouwproject De Colenbrander in Nijkerk. Uitvoerder Gerrit Boersema overhandigde de sleutels aan de blije nieuwe bewoners de heer en mevrouw Triemstra: “Lithos heeft ons droomhuis gebouwd naar volle tevredenheid. Korte lijntjes, goede begeleiding en een perfecte afwerking.”

Net na de bouwvak vorig jaar ging de eerste schop de grond in en na tweeënhalve maanden bouwtijd werd begin oktober 2015 het hoogste punt gevierd. Ruim binnen de planning is de bouw afgerond. Alle woningen zijn nu opgeleverd, grotendeels zonder opleverpunten. Niet voor niets is Lithos door Bouwprestaties uitgeroepen tot tweede Beste Bouwer van Nederland én voor de derde maal op rij tot Beste Bouwer van de Provincie Utrecht.

Oplevering De Colenbrander aan familie Triemstra

Project
De Colenbrander omvat vier royale twee-onder-een-kap woningen, acht comfortabele hofwoningen en één vrije kavel in een groene, vriendelijke en kleinschalige buurt. Het plan richt zich op een brede doelgroep. Van jonge gezinnen die in een levendige woonbuurt willen wonen, tot de iets oudere Nijkerkenaren die juist op zoek zijn naar een rustige, groene locatie dicht bij het stadscentrum.
Alle woningen zijn verkocht. Alleen de vrije kavel is nog beschikbaar met een oppervlakte van 476 m2. Het bestemmingsplan is geschikt voor wonen, maar ook de ondernemer die op zoek is naar een woning met praktijkruimte vindt hier zijn woning.
Er is reeds een omgevingsvergunning afgegeven voor een vrijstaande woning. Maar uiteraard kan men ook een eigen bouwplan ontwikkelen op deze kavel. De prijs van de kavel is € 195.000,= v.o.n. Op de website www.decolenbrander.nl kunnen belangstellenden zich hiervoor aanmelden.