Start verkoop Villapark G. Pelt in Oosterbeek!

Amersfoort, 23 september 2014 – Vrijdag 26 september 2014 om 16.00 uur gaat de tweede fase van Villapark G. Pelt in verkoop bij Spitman makelaars, Utrechtseweg 128 in Oosterbeek. Tijdens deze start verkoop ontvangt u alle verkoopinformatie en een gedetailleerde verkoopbrochure van de verkopende makelaars Spitman en Si-No.

De eerste fase van Villapark G. Pelt is met de bouw van het appartementencomplex De Linde en 21 woningen afgerond. Ook het eerste gedeelte (30 2-1 kap en vrijstaande woningen) van fase 2 is inmiddels gerealiseerd. Ook de laatste 10 woningen zijn geïnspireerd op de jaren ‘30 architectuur: genuanceerde rode baksteen, houten kozijnen, kapoverstekken en keramische dakpannen… bijzonder stijlvol allemaal.

Alle woningen zijn familie van elkaar als het gaat om materiaalgebruik, de ruime, lichte woonkamer met open keuken, openslaande tuindeuren, aantal slaapkamers en zolder. Toch is er volop verscheidenheid gecreëerd om elke woning z’n eigen persoonlijkheid te geven. Om deze woonwijk te completeren is ervoor gekozen de laatste 10 woningen geschikt te maken voor gelijkvloerse bewoning.

De garage heeft plaatsgemaakt voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar ook aan een bergruimte voor de fietsen is gedacht. Tevens kan worden overwogen nu alleen te volstaan met de leiding voorbereidingen in de vloer, zodat op een later tijdstip deze slaapkamer kan worden gerealiseerd en de ruimte nu “gewoon” als garage kan worden gebruikt. De kavels liggen op verschillende niveaus. De hoogteverschillen worden door erfscheidingen benadrukt en deels gecompenseerd door een afwijkende hoogtemaat van de garages: van enkele bouwnummers zijn deze iets hoger of lager dan de standaardhoogte. Kortom, elke woning is bijzonder. Wil je je nieuwe thuis helemaal een personal touch geven, denk dan aan uitbouwopties zoals een ruimere keuken, een bijkeuken of een dakkapel.

type Merel type Bosuil

Op de speciale projectsite vindt u alle informatie: www.woneninoosterbeek.nl.