Start verkoop tweede fase Hof van Vreeburch in De Lier

14082726 - Lithos - Hof van Vreeburch De Lier Fase II - vogelvlucht - defAmersfoort, 17 november 2014 – Op woensdag 19 november 2014 van 17.00 tot 19.00 uur start de verkoop van de tweede fase woningen en appartementen in het project Hof van Vreeburch in De Lier. De locatie is Noordam Makelaardij, Hoofdstraat 54 in De Lier. Met deze tweede fase is de ontwikkeling van deze mooie, eigentijdse en ruim opgezette woonwijk op stoom. Een derde fase zal de wijk uiteindelijk compleet maken. De eerste fase van Hof van Vreeburch is geheel uitverkocht.

Het project
De tweede fase Hof van Vreeburch bestaat uit de realisatie van acht comfortabele rijwoningen type peterselie en twee hoekwoningen type artisjok, zes ruime appartementen type sjalot en 14 royale hoek-rijwoningen type pompoen. De namen van de types zijn een knipoog naar de producten die in de Lier volop worden geteeld. De woningen zijn ideale gezinswoningen met volop ruimte binnen én buiten en bieden, diverse uitbreidingsmogelijkheden en een zeer complete afwerking. Het appartementengebouw is kleinschalig en omvat slechts zes driekamerappartementen. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 242.500,= v.o.n. en de appartementen € 175.000,= v.o.n.

Verkoop Jeroen Sinoo van Si-No Makelaars en Renate Schultz-Zuidgeest van Noordam Makelaardij zijn de verkopende makelaars voor Hof van Vreeburch. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de speciale projectsite www.hofvanvreeburch.nl.