Start bouw patio- en 2-1 kap woningen Lithos: officieel ingeluid door kopers

Amersfoort, 8 november 2011 – De toekomstige bewoners van het project Tuinveld in ’s-Gravenzande hebben eind oktober met piketpaaltjes hun voordeur gemarkeerd. Hiermee was de start van de bouw een feit. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert deze woningen.

De woningen
Het project Tuinveld in ‘s-Gravenzande omvat acht patiowoningen en twee twee-onder-één kapwoningen. De patiowoning is zo ingedeeld dat de woning volledig gelijkvloers bewoond kan worden. Een ruime woonkamer, minimaal twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet op de begane grond. De toren op de eerste verdieping biedt bovendien de extra ruimte waarmee de woning met recht een multifunctioneel karakter krijgt.
De ruime twee-onder-een-kapwoning met garage, openslaande deuren aan de voor- en achterzijde is voorzien van een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De zolder is voorzien van een indeling voor één slaapkamer en een hobbykamer.

Locatie
Tuinveld is de nieuwe wijk tussen de Koningin Julianaweg, de Hoflaan en de Boerenlaan, dicht bij het centrum van ‘s-Gravenzande, Een wijk met veel rust en ruimte. De gehele wijk wordt dertig kilometerzone, wat de rust en de veiligheid ten goede komt. De woningen liggen aan een doodlopende straat en de wijk is gedeeltelijk omsloten door water.

Stand van zaken
De verkoop van het project verloopt zeer voorspoedig. Op dit moment zijn nog slechts twee woningen te koop: één patiowoning en één twee-onder-een-kapwoning. De makelaar Helm & Heus in ’s Gravenzande verzorgt de verkoop. Voor meer informatie: www.helmheus.nl of 0174-419000.

Lithos bouw & ontwikkeling
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.