Start bouw eerste fase Hof van Vreeburch

Amersfoort, 15 december 2014 – Op de stormachtige vrijdagmiddag 12 december werd door de toekomstige bewoners van de eerste fase van Hof van Vreeburch op ludieke wijze het startsein voor de bouw gegeven. Door de weersomstandigheden werden er buiten geen piketpaaltjes geslagen maar in de behaaglijke nissenhut een wedstrijd spijkers slaan georganiseerd. Fanatiek werd er per bouwblok gestreden om de eerste prijs, een cadeaubon van Theetuin De Bongaard in De Lier.  Vrijwel alle toekomstige bewoners waren aanwezig net als kopers en belangstellenden van de tweede fase. Heerlijke erwtensoep, warme gluhwein en smaakvolle hapjes maakten de sfeer compleet.

Op dit moment is de tweede fase van Hof van Vreeburch in de verkoop. De tweede fase Hof van Vreeburch bestaat uit de realisatie van acht comfortabele rijwoningen type peterselie en twee hoekwoningen type artisjok, zes ruime appartementen type sjalot en 14 royale hoek-rijwoningen type pompoen. De namen van de types zijn een knipoog naar de producten die in de Lier volop worden geteeld. De woningen zijn ideale gezinswoningen met volop ruimte binnen én buiten en bieden, diverse uitbreidingsmogelijkheden en een zeer complete afwerking. Het appartementengebouw is kleinschalig en omvat slechts zes driekamerappartementen. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 242.500,= v.o.n. en de appartementen € 175.000,= v.o.n.

Met deze tweede fase is de ontwikkeling van deze mooie, eigentijdse en ruim opgezette woonwijk op stoom. Een derde fase zal de wijk uiteindelijk compleet maken. De eerste fase van Hof van Vreeburch is helemaal uitverkocht.

Verkoop
Jeroen Sinoo van Si-No Makelaars en Renate Schultz-Zuidgeest van Noordam Makelaardij zijn de verkopende makelaars voor Hof van Vreeburch. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de projectsite www.hofvanvreeburch.nl.