Start bouw 8 twee-onder-een-kap-woningen Andelhof in Noordwijkerhout

Amersfoort, maart 2012 – Op 8 maart 2012 om 16.00 uur is het startsein gegeven van de 8 twee-onder-een-kap-woningen van het project Andelhof in Noordwijkerhout. De toekomstige bewoners hebben hiervoor, in het bijzijn van de projectbetrokkenen en de omwonenden, de officiële handeling verricht. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert deze woningen in goede samenwerking met de gemeente Noordwijkerhout.

De woningen
De woningen onderscheiden zich vooral door de markante jaren dertig architectuur en liggen aan de Van Iersellaan. Een aantal woningen hebben een garage. De statige woningen liggen op ruime kavels variërend van circa 180 tot 300 m2.
De woningen bieden een royale living met open keuken en vanuit de woonkamer heeft de bewoner via dubbele deuren toegang tot de zonnig gelegen achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede toilet en een royale, compleet ingerichte badkamer. Op de tweede verdieping biedt de zolder met dakkapel een volwaardige ruimte die de bewoner naar eigen inzicht kan indelen.
De ruime kavels, de voortuinen bij alle woningen en de royale beplanting met bomen, deels op eigen erf, maken de woonomgeving plezierig groen en natuurlijk. Ook aan de auto is gedacht; alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op eigen terrein. De verkoopprijs van de woningen is vanaf € 395.000,- v.o.n.

Stand van zaken
De verkoop van het project verloopt zeer voorspoedig. Op dit moment zijn nog slechts drie woningen vrij beschikbaar. Een zeer goed resultaat in deze tijden. De oplevering van de woningen staat gepland voor het najaar 2012. Voor meer informatie: www.andelhof.nl.