Start bouw 69 huurwoningen in Vathorst

Amersfoort, 3 november 2011 – Met graafwerkzaamheden en de start van het heiwerk is deze week de bouw van een nieuwbouwproject van 69 huurwoningen in Vathorst (Amersfoort) van start gegaan. Lithos bouw & ontwikkeling realiseert deze woningen in opdracht van de Alliantie.

Het project is gelegen in Laak 2a en omvat 60 eengezinswoningen en 9 driekamerappartementen. De woningen hebben een gevarieerd gevelaanzicht, twee of drie verdiepingen en een veelal zonnig gelegen achtertuin. Het verhuurtraject zal in de loop van 2012 door de Alliantie regio Amersfoort worden opgestart.

Deze huurwoningen maken deel uit van een project met huur- en koopwoningen in Laak 2a. Ook nieuwbouwproject Kade3826 hoort hierbij. De verkoop van dit project verloopt voorspoedig.

Lithos bouw & ontwikkeling
Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort is een landelijk opererende  onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.

 

de Alliantie Ontwikkeling
De Alliantie Ontwikkeling is een zelfstandig onderdeel van de Alliantie en is een slagvaardig opererende, ondernemende en agendastellende projectontwikkelaar. Zij onderscheidt zich door haar kennis van en ervaring met het functioneren van concepten voor wijken en voor wonen.
De Alliantie regio Amersfoort zet zich in voor prettig en betaalbaar wonen in de gemeenten Amersfoort, Eemnes, Leusden, Nijkerk en Soest.