Oplevering Lithos-project Neerlandia Utrecht verloopt vrijwel foutloos

Amersfoort, 14 januari 2014, Lithos bouw & ontwikkeling is vanaf half november 2013 gestart met de oplevering van de eerste woningen van het project Neerlandia in Utrecht. In totaal zijn nu 31 woningen opgeleverd met gemiddeld slechts 1 opleverpunt. Een groot compliment aan het team! De site van Bouwprestaties (www.bouwprestaties.nl) registreert nauwgezet alle beoordelingen van kopers. Uitgaande van de vele beoordelingen die Lithos heeft ontvangen, kan gezegd worden dat Lithos als een van de beste bouwers beschouwd kan worden.

De reacties van de kopers zijn voor Lithos hartverwarmend: Wij zijn uitermate tevreden over de snelheid waarmee werd gebouwd en over de communicatie. Zodra er iets was, kon er direct worden aangeklopt en werd het door uitvoerder Gerrit heel adequaat en snel opgelost. Fanilie Pol.
Het is allemaal goed verlopen, alle contacten die er waren met Lithos zijn snel en prettig verlopen. We hadden geen echte gebreken bij de oplevering, maar de paar aandachtspuntjes die er waren, zijn snel opgelost. Wij zijn dus heel tevreden over de ontwikkeling, bouw en levering van het huis. We hebben een lot uit de loterij met Lithos. Stefan Holterman.

De verkoop van het project is uiterst succesvol verlopen en alle woningen waren ruim voor oplevering reeds verkocht. Er zijn nog wel enkele woningen te huur. Als je belangstelling hebt voor de huur van een van de hofwoningen of de appartementen aan de Neerlandiakade, kan je terecht op de nieuwe website www.neut.nu. Via deze website verhuurt MVGM namens Stichting Spoorwegpensioenfonds de woningen. Lithos is volop bezig met de ontwikkeling van de tweede fase van Neerlandia. Dit omvat de transformatie van de oude fabriekshal. De verwachting is, dat vanaf halverwege 2014 meer informatie hierover bekend is. De ligging van Neerlandia is perfect. Net buiten de drukte van de binnenstad, maar wel op fietsafstand van alle mogelijke voorzieningen. Het moderne winkelcentrum Hart van Hooggraven ligt om de hoek, evenals scholen en sportverenigingen. Dat maakt Neerlandia perfect voor iedereen. De ruime woningen zijn ideaal voor gezinnen. Meer informatie is te vinden op de speciale projectsite: http://www.utrechtneerlandia.nl/.