Oplevering laatste koopappartement Kade#3826 in Vathorst

Amersfoort, 25 november 2015 –Vorige week werd het allerlaatste koopappartement in het project Kade#3826 in Vathorst (Amersfoort) opgeleverd. Rein Kleijer overhandigde namens Lithos bouw & ontwikkeling de sleutel aan de familie Leijen. De heer Leijen: “Het appartement ziet er mooi uit en we gaan hier met heel veel plezier wonen!

De bouw van het project Kade#3826 is in maart 2012 van start gegaan en in drie fasen verkocht en gebouwd. Nu is dus de oplevering van het laatste appartement een feit. Lithos bouw & ontwikkeling heeft dit project gerealiseerd in opdracht van De Alliantie. Het appartement is met nul opleverpunten opgeleverd, een mooie prestatie. In de laatste bouwfase zijn van de 21 appartementen maar liefst 14 appartementen opgeleverd zonder opleverpunten. Gemiddeld zijn de appartementen opgeleverd met 0,42 punten per appartement.

Niet voor niets is Lithos bouw & ontwikkeling voor de tweede maal op rij door Bouwprestaties uitgeroepen tot de best presterende bouwer van de provincie Utrecht.

Project
Kade#3826 telt 128 appartementen in totaal. Het is ontwerp is van  Kokon Architectuur & Stedenbouw B.V. Alle appartementen hebben een eigen balkon en de meeste woningen beschikken over een eigen parkeerplek in het gedeeltelijk overdekte binnenterrein. Alle appartementen zijn verkocht.

Oplevering laatste woning Kade3826 aan de familie Leijen