Oplevering eerste bedrijfsunit Havenweg

Amersfoort, 18 december 2014 – De eerste bedrijfsunit van het project Havenweg in Amersfoort is afgelopen woensdag opgeleverd. De heren Marcel Veenman en Arno Doupgestart van DouVee V.O.F. ontvingen uit handen van Lithos-projectleider Jan van de Kamp de sleutel.

Havenweg zal uiteindelijk 33 business-units omvatten die op een prima locatie in bedrijvengebied De Isselt in Amersfoort liggen. Lithos bouw & ontwikkeling ontwikkelt en realiseert dit project. Op dit moment is al 90% verkocht van de eerste fase van het project. De verkoop van de tweede fase is in volle gang.

Vijf typen bedrijfsunits
Er zijn vijf verschillende typen bedrijfsruimtes mogelijk met een oppervlakte van ca. 55 m2 tot 150 m2, maar de klant is niet gebonden aan deze indeling. Zolang er ruimte is en het de verkoopbaarheid van andere delen van het complex niet schaadt, bepaalt de klant zelf welke units hij  in het blok wil kopen/huren en hoeveel eenheden hij wil schakelen.

De units hebben een verdiepingsvloer met vaste trap, een overheaddeur én een beglaasde deur met een even hoog glaskozijn. Op de verdieping heeft de gevel twee grote raamkozijnen. Met al deze glaspartijen wordt er op de werkplek veel daglicht gecreëerd. Er zijn diverse afbouwmogelijkheden en de oplevering geschiedt casco of gebruiksklaar, conform de wensen van de klant. Parkeren kan comfortabel op eigen terrein. Tot slot: de locatie kent uitgebreide vestigingsmogelijkheden: groothandel, lichte industrie, zakelijke dienstverlening, ambacht, creatie en zelfs een hobbyclub; het kan en mag hier allemaal.

Verkoop en informatie
De makelaars RéBM (033 476 85 30) en Lammert Wilbrink bv (033 286 65 00) verzorgen de verkoop van Havenweg. Meer informatie is ook te vinden op www.havenweg.nl.

Oplevering Havenweg 2 Oplevering Havenweg