Oplevering business-units Vianen een feit

Amersfoort, 7 november 2012 – Afgelopen week is de achtste business-unit in Vianen door Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort opgeleverd.

Het project
Op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen wordt aan de Limiet, tegenover Miele, het bedrijvenpark De Merwede gerealiseerd. In totaal omvat het project 15 units. De 15 business-units kenmerken zich door flexibiliteit in omvang en gebruiksmogelijkheden, maar zeker ook door de optimale ligging. In de reeds verkochte units zijn o.a. een motorzaak en een schoonmaakbedrijf gevestigd.

Uitvoering
De business-units worden samengesteld met hoogwaardige materialen zoals aluminium kozijnen, dubbel glas en geïsoleerde gevel­platen: een garantie voor kwaliteit. Door hun vorm, de diepte, hoogte en oppervlakte bieden de units een passend antwoord op iedere gebruikerswens. Daarnaast is het eventueel mogelijk om de units onder­ling te koppelen waardoor diverse oppervlakten gerealiseerd worden.
Elke unit beschikt over een overheaddeur, parkeermogelijkheden op eigen terrein en goede mogelijkheden voor reclame-uitingen. De units aan de straatzijde en aan de zijde van het Merwedekanaal worden uitgevoerd met een glazen pui op de begane grond waardoor deze ruimten zich uitstekend lenen voor bijvoorbeeld een showroom in combinatie met opslag en kantoor. Door de casco oplevering kunnen de units volledig worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker.

Uitstekend bereikbaar
Het park heeft een prima bereikbaarheid en een uitstekende geografische ligging ten opzichte van de A2 en de A27. Utrecht is binnen handbereik.

Planning en stand van zaken verkoop
Op dit moment zijn er acht business-units gerealiseerd waarvan er nog drie beschikbaar zijn. Meer informatie is te verkrijgen via Lithos bouw & ontwikkeling, contactpersoon is Sien Vels, telefoonnummer (033) 453 59 59 of e-mail: svels@lithos.nl. Er is ook een projectwebsite met meer informatie: www.bedrijvenparkdemerwede.nl.