Oplevering Andelhof in Noordwijkerhout naar volle tevredenheid

Amersfoort 5 november 2012 – Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort heeft op 30 oktober 2012 de eerste woning van de tweede en laatste fase van het project Andelhof in Noordwijkerhout opgeleverd. Niels Veenman, uitvoerder van Lithos bouw & ontwikkeling overhandigde als eerste aan de familie Van den Haak de sleutel. De woningen zijn naar volle tevredenheid van de bewoners onder begeleiding van Vereniging Eigen Huis opgeleverd.

De stijlvolle twee-onder-een-kapper

Het project Andelhof omvat in totaal zestien twee-onder-een-kappers, 24 appartementen/maisonnette-woningen en zes rijwoningen, waarvan er nog drie twee-onder-een-kappers te koop zijn. De woningen kenmerken zich door de aantrekkelijke jaren dertig stijl. De kavels variëren van 181 tot 191 vierkante meter én zijn op het zonnige zuiden georiënteerd. De woningen bieden een royale living die via dubbele deuren toegang biedt tot de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede toilet en een royale, compleet ingerichte badkamer. Op de tweede verdieping biedt de zolder met dakkapel een volwaardige ruimte die naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. De verkoopprijs van de woningen is vanaf € 401.500,- v.o.n.

 

 Voor meer informatie: www.andelhof.nl.

Klantgericht bouwen
Lithos is al zeven jaar in het bezit van het landelijk Keurmerk Klantgericht bouwen. Dit betekent dat wij bovengemiddeld presteren qua oplevering van onze woningen en ook bovengemiddeld presteren op het gebied van dienstverlening aan onze kopers. Dit landelijke Keurmerk is een duidelijke bevestiging van de kwaliteitsdoelstellingen en de weinige opleveringspunten van dit project onderstrepen nog eens het succes van deze werkwijze.