Open Huis Plan DeLinde in Ter Aar

Amersfoort, 26 september 2012 – Op zaterdag 29 september 2012 van 13.00 tot 15.00 uur vindt op de bouwlocatie een Open Huis plaats van het appartementencomplex de Lindenhof in Plan DeLinde in Ter Aar. De makelaar is deze dag aanwezig om belangstellenden gedetailleerde informatie te geven over de nog beschikbare appartementen. De Lindenhof omvat in totaal 18 appartementen en 5 maisonnettes en wordt gerealiseerd tussen de Westkanaalweg en het Lindenplein en grenst aan het Aarkanaal aan de ene kant en het  winkelcentrum van Ter Aar aan de andere kant. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert het plan.

De appartementen
Appartementengebouw ‘Lindenhof’ bestaat uit twee delen. Allereerst worden er 15 aantrekkelijke startersappartementen gebouwd met een balkon op het zuiden en uitzicht op het Lindenplein. Onder deze appartementen zullen enkele winkels en een supermarkt hun deuren openen. Het tweede deel van het complex telt drie appartementen en vijf maisonnettes met een groot terras op het oosten en een weids uitzicht over het Aarkanaal.

Winkelruimte
De winkelruimte die te huur is betreft de begane grond van het complex. Een groot gedeelte hiervan is reeds verhuurd aan de Aldi. Er is nog 912 m2 winkelruimte te huur.

Stand van zaken
De bouwplaats is volledig ingericht en het heien is inmiddels gestart. Donderdag 27 september a.s. om 11.00 uur geeft wethouder P.M. (Piet) Melzer van de gemeente Nieuwkoop middels een handeling op de bouwlocatie aan de start van de bouw nog een officieel tintje.
De verkoop van het project bevindt zich in handen van Kaptein Vastgoed en Drieman Garantiemakelaars. Meer informatie is te vinden op www.plandelinde.nl.