Open Huis Plan DeLinde in Ter Aar

Amersfoort, 19 oktober 2012 – Op zaterdag 10 november 2012 van 13.00 tot 15.00 uur zijn belangstellenden op de bouwlocatie van het project Plan DeLinde in Ter Aar van harte welkom om meer informatie te verkrijgen over de nog beschikbare appartementen in het gebouw Lindenhof. Lindenhof omvat in totaal 18 appartementen en 5 maisonnettes en wordt gerealiseerd tussen de Westkanaalweg en het Lindenplein en grenst aan het Aarkanaal aan de ene kant en het  winkelcentrum van Ter Aar aan de andere kant. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert het plan.

De appartementen
Appartementengebouw Lindenhof bestaat uit twee delen. Allereerst worden er 15 aantrekkelijke startersappartementen gebouwd met een balkon op het zuiden en uitzicht op het Lindenplein. Onder deze appartementen zullen enkele winkels en een supermarkt hun deuren openen. Het tweede deel van het complex telt drie appartementen en vijf maisonnettes met een groot terras op het oosten en een weids uitzicht over het Aarkanaal. Er zijn nog slechts enkele appartementen te koop met een verkoopprijs vanaf € 183.000,= v.o.n.


(foto’s: start bouw september 2012)

Winkelruimte
De winkelruimte die te huur is betreft de begane grond van het complex. Een groot gedeelte hiervan is reeds verhuurd aan de Aldi.

Stand van zaken
De bouw is inmiddels in volle gang. De heiwerkzaamheden zijn reeds afgerond en Lithos is nu gestart om de fundering aan te brengen.
De verkoop van het project bevindt zich in handen van Kaptein Vastgoed en Drieman Garantiemakelaars. Meer informatie is te vinden op www.plandelinde.nl.