Open Huis laatste woning Andelhof zaterdag 5 oktober

 Amersfoort, 3 oktober 2013 – Op zaterdag 5 oktober hebben belangstellenden de kans om tussen 11.00 en 13.00 uur de laatste te koop staande twee-onder-een-kap-woning te bekijken in het project Andelhof in Noordwijkerhout. Locatie is Van Ierssellaan 51. Lithos bouw & ontwikkeling en de makelaar zijn deze dag aanwezig om gedetailleerde informatie te geven over deze prachtige ruime woning. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert deze woningen in goede samenwerking met de gemeente Noordwijkerhout.

Deze laatste twee-onder-een-kapwoning vormt de afronding van het project. De woning kenmerkt zich door de aantrekkelijke jaren dertig stijl. De kavel is op het zonnige zuiden georiënteerd. Bij deze laatst woning is al rekening gehouden met de toekomst. Zo zijn er funderingspalen voor een uitbouw aangebracht en voorzieningen in de kap getroffen voor een dakkapel.
De woning biedt een royale living met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft men via dubbele deuren toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede toilet en een royale, compleet ingerichte badkamer. Op de tweede verdieping biedt de zolder met dakkapel een volwaardige ruimte die men naar eigen inzicht kan indelen. De verkoopprijs van de woning is € 401.500,- v.o.n.

Voor meer informatie: www.andelhof.nl.

De ingerichte modelwoning