Open Huis De Hoef in Hoogerheide

Amersfoort, 17 september 2012 – Op zaterdag 22 september 2012 van 11.00 tot 13.00 uur vindt een Open Huis plaats van het project De Hoef in Hoogerheide. Locatie is In d’Hoef 75 in Hoogerheide. De makelaar is deze dag aanwezig om belangstellenden gedetailleerde informatie te geven over de nog beschikbare woningen en vrije kavels. De laatste fase van De Hoef bestaat uit de realisatie van vrije kavels en de bouw van ruime en zeer comfortabele twee-onder-één-kap woningen, luxe vrijstaande woningen en levensloopbestendige huurwoningen. De ligging van deze woningen is prachtig, tegen de ecologische zone aan, vrij en toch in de directe nabijheid van het dorp.

De kavels
Er zijn nog enkele kavels beschikbaar van 660 m2 tot 1.260 m2. Deze kavels zijn gelegen aan de rand van het plan met vrij uitzicht over de ecologische zone. De verkoopprijs van de kavels is vanaf € 166.563,00.

De koopwoningen
De koopwoningen worden ontwikkeld en gerealiseerd door Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort of Roosdom Tijhuis uit Capelle aan den IJssel.

De vrijstaande woning heeft een grote voor- en achtertuin. De woning beschikt over een garage en een aantal woningen heeft standaard een dubbele garage. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de zonnig gelegen achtertuin. Op de eerste verdieping vindt men drie ruime slaapkamers en een luxe, compleet ingerichte badkamer. De zolderverdieping biedt een zee van ruimte en waar met gemak nog eens twee slaapkamers te realiseren zijn. De verkoopprijs is vanaf € 384.000,- v.o.n.

Deze twee-onder-een-kapper beschikt over een grote voor- en achtertuin, een berging en de auto parkeert men op eigen terrein. Op de begane grond bevindt zich een grote living met open keuken, maar ook nog een slaapkamer en een badkamer voorzien van douchegelegenheid, een wastafel en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en eveneens een compleet ingerichte badkamer. De royale zolderverdieping biedt ruimte voor het creëren van een extra slaapkamer. De verkoopprijs is vanaf € 275.000,- v.o.n.

Beide type woningen bieden volop mogelijkheden om in te delen naar eigen inzicht.

Stand van zaken
De verkoop van het project bevindt zich in handen van Van Opstal Grosveld makelaars uit Bergen op Zoom. De bouw van de huurwoningen gaat omstreeks oktober 2012 van start. Meer informatie is te vinden op www.dehoefwonen.nl.