Open Huis Andelhof in Noordwijkerhout

Amersfoort, 10 september 2012 – Op zaterdag 15 september 2012 van 11.00 tot 13.00 uur vindt in bouwnummer 44 van de twee-onder-een-kap-woningen in het project Andelhof in Noordwijkerhout een Open Huis plaats. Locatie is de Van Iersellaan. Lithos bouw & ontwikkeling is deze dag aanwezig om belangstellenden gedetailleerde informatie te geven over de nog beschikbare woningen. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert deze woningen in goede samenwerking met de gemeente Noordwijkerhout.

Er zijn nog slechts drie woningen beschikbaar. Deze laatste twee-onder-een-kapwoningen kenmerken zich door de aantrekkelijke jaren dertig stijl. De kavels variëren van 181 tot 191 vierkante meter én zijn op het zonnige zuiden georiënteerd. De woonomgeving is rustiek groen en er geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur, zodat kinderen lekker ongestoord kunnen spelen.

De woningen bieden een royale living met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft de bewoner via dubbele deuren toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede toilet en een royale, compleet ingerichte badkamer. Op de tweede verdieping biedt de zolder met dakkapel een volwaardige ruimte die de bewoner naar eigen inzicht kan indelen. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2012. De verkoopprijs van de woningen is vanaf € 395.000,- v.o.n.

Voor meer informatie: www.andelhof.nl.