Op de Vijverberg in beeld

Spring architecten maakte deze prachtige foto’s die een goed beeld geven van ons project in aanbouw Op de Vijverberg in Bergen op Zoom.

Op de Vijverberg maakt deel uit van de grootschalige vernieuwingsopgave Gageldonk-West. Deze wijk verandert de komende jaren in een modern woongebied, met zowel huur- als koopwoningen om zo de differentiatie in de wijk te verbeteren. Lithos realiseert er, voor en in nauwe samenwerking met woningcorporatie Stadlander en de gemeente Bergen op Zoom, 139 nieuwe huur- en koopwoningen, die weer helemaal aan de eisen van deze tijd voldoen.
Op de Vijverberg omvat 7 eengezinswoningen en 26 appartementen. De eengezinswoningen bieden vrij uitzicht over de Vijverberg, beschikken over drie ruime slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en alle woningen hebben de mogelijkheid tot het realiseren van een hobbykamer of extra slaapkamer op zolder. De koopappartementen liggen aan de noordzijde en hebben twee of drie slaapkamers en een buitenruimte. Alle woningen en appartementen zijn verkocht.