Lithos biedt nieuwe bouwbanen en -stageplekken op de Vijverberg-Noord

Zaken doen op de Vijverberg-Noord

Lithos bouw & ontwikkeling gaat de komende periode voor Stadlander aan de slag bij Vijverberg-Noord in Bergen op Zoom; komend voorjaar start hier de nieuwbouw van mooie nieuwe huur- en koopwoningen. En dat biedt kansen voor de bewoners en ondernemers in de wijk. Lithos biedt namelijk maar liefst 5 banen en 5 stageplaatsen aan! Maatschappelijk meedoen in de stedelijke vernieuwing vereist anders denken, even los van de stenen. Lithos heeft nagedacht welke activiteiten zij rondom het gehele proces van de stedelijke vernieuwing kunnen inzetten om – naast het realiseren van nieuwe woningen – ook een bijdrage te leveren aan een betere leefbaarheid van de huidige en nieuwe bewoners van de wijk Gageldonk-West.

Daarom vindt op donderdag 12 maart tussen 16.00 – 20.00 uur een Banenmarkt plaats. Belangstellenden zijn van harte welkom op de Wij Zijn De Wijk-stand aan de Kamperfoeliestraat voor een “Meet en Greet” met Lithos. Lithos wil graag:
– Kennismaken met leerlingen die een bouwstageplaats zoeken. Er zijn 5 stageplaatsen beschikbaar.
– Kennismaken met werkzoekenden die vol enthousiasme aan de slag willen op de bouwplaats van Vijverberg-Noord.
– Kennismaken met ondernemers in Gageldonk-West om te kijken waar we samen kunnen werken bij de vernieuwingen aan en rond de Vijverberg-Noord.

Deze Meet & Greet is een samenwerking van Wij Zijn De Wijk, UWV, Vakmasters en Bouwmensen Zuid-West. Lithos heeft met Stadlander de afspraak gemaakt om wijkbewoners werkgelegenheid te bieden op de bouwplaats.

WzdW-flyer-banenmarkt-03-15WzdW-flyer-banenmarkt-achte