Lithos transformeert in Bussum voormalige BMW-garage tot winkel

Amersfoort, 7 november 2012 – Het Amersfoortse bedrijf Lithos bouw & ontwikkeling is in Bussum aan de Slochterenlaan 3-5, nabij station Naarden-Bussum, gestart met de verbouw en uitbreiding van de voormalig BMW-garage. In het pand, dat na het vertrek van BMW was verhuurd aan de Teakspecialist, zal een winkel van Action Nederland B.V. haar intrek nemen. Het betreft een pand van circa 1.400 m2 met een gezichtsbepalend gevelbeeld. De planning is de winkel op te leveren in het tweede kwartaal van 2013.

Action Nederland B.V.
Action staat bekend om het verrassende en volledige assortiment met verbazend lage prijzen. Het sterk wisselende assortiment van Action is breed en omvat huishoud-, kantoorartikelen, cosmetica, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf.
In de afgelopen jaren heeft Action een versnelde groei in het aantal winkels ingezet. In september 2012 opende zij hun 300e winkel.

Lithos bouw & ontwikkeling
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling.